Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu spune de ce medicii au ales să nu mai plece în străinătate să muncească: Hulitul PSD a avut curajul să rupă pisica și să mărească salariile

satumareoline.ro
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu a comentat, pe Facebook, despre exodul medicilor români, spunând că, în ultimii ani, aceștia au ales să rămână în țară după ce social-democrații le-au mărit salariile.

"Citesc în presa momentului că România a pierdut cel puțin 40.000 de doctori în ultimii 10 ani. Atîția medici avea țara cu totul în 1990, la o populație mai mare decît în prezent. Asta, ca să ne dăm seama de dimensiunea catastrofei. Aceeași presă dă, însă, și vești bune: de vreo 2-3 ani, exodul s-a încetinit foarte mult, ba chiar se vorbește de revenirea unor medici în țară. S-a întîmplat pentru că hulitul PSD a avut curajul să rupă pisica și să mărească salariile doctorilor, după 2016. Răstimp, alții nu mai prididesc să ne țină discursuri sforăitoare despre readucerea diasporei în țară bla-bla-bla. Dar numai vorbe goale.

Domnu' Iohannis, ne mișcăm și noi mai cu talent pe partea asta, că v-am arătat noi, ”ciuma roșie”, că se poate? Și, apropo, dvs cînd aveți de gînd să vă repatriați familia din diaspora, doar așa, ca să dați un glorios exemplu nației?", a spus Radu Cristescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.