Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu, despre Vasile Blaga: 'Acest maidanez al politicii nu moare de drum lung, cum te-ai fi așteptat, ci de grija altora'

captura Antena 3
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu spune marți că fostul câine din sediul central PDL, Vasile, „a murit de rușinea numelui lui Blaga”, în replică la comentariul europarlamentarului Vasile Blaga despre faptul că liberalii negociază viitorul guvern cu „șoferii PSD-iștilor de altădată”.

`„Cand stateam in curte la Modrogan, era si cainele Vasile, care era numit dupa numele lui Vasile Blaga, pentru ca acel caine era cel mai fidel partidului, la fel cum circula in folclorul de la noi din partid ca Vasile Blaga este cel mai fidel partidului” a povestit EBA acum niște ani, într-un interviu.

S-a spus mai apoi că Vasile-cîinele murise otrăvit, pentru că lătra furios cînd simțea damful bețivilor democrați, cu Băse și Blaga în frunte. Eu cred că Vasile-cîinele a murit, de fapt, de rușinea numelui de la Blaga. Acest maidanez al politicii, care și-a petrecut ultimul deceniu mai mult prin tribunale, nu moare de drum lung, cum te-ai fi așteptat, ci de grija altora. Și-l apucă lătratul la Vila Lac, unde băutura e gratis, de la protocol.

„Suntem ospătarii PSD la guvernare, zero organizare. Stâlpii sunt mai cunoscuți decât miniștrii” zicea Blaga deunăzi. Aseară, altă revelație: ”Noi de fapt negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată”. Ospătari, stîlpi, șoferi...Ar trebui mai mult respect pentru toți, domnu' Blaga: cînd chemi prea des ospătarii, șoferii rămîn ultima speranță de a ajunge teafăr la primul stîlp', a scris Radu Cristescu marți, pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.