Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Magdin o atenţionează pe Viorica Dăncilă: Să dea un semnal de stabilitate şi profesionalism în perioada imediat următoare

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă Liviu Dragnea dăncilă dragnea dragnea dăncilă

Analistul Radu Magdin consideră că este foarte important ca premierul desemnat Viorica Dăncilă să dea un semnal de stabilitate şi profesionalism în perioada imediat următoare. "Provocările de pe agenda noului premier sunt multiple. Dincolo de cifrele economice, este foarte important să dea un semnal de stabilitate şi profesionalism în perioada imediat următoare. Ceea ce a fost în trecut calitatea PSD a fost zona de predictibilitate şi de stabilitate pe care a părut că şi-a pierdut-o în ultimele luni", a declarat, miercuri, pentru Agerpres, analistul Radu Magdin.

El afirmă că "dincolo de aceste aspecte, prim-ministrul ar trebui să aibă pe agendă, în mod clar, un plan pentru Centenar şi un plan clar pentru deţinerea Preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene".

"Marele dosar fierbinte al lunii februarie este cel al Legilor Justiţiei şi acolo va fi primul test al premierului Dăncilă", a adăugat Magdin.

În opinia analistului, "pe moment, lucrul care o recomandă (n.r. - pe Viorica Dăncilă) este activitatea de câţiva ani în Parlamentul European". "Rămâne de văzut dacă va fi suficient. Acţiunile o vor recomanda în perioada următoare", a încheiat Radu Magdin. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că a desemnat-o pe Viorica Dăncilă, propusă de PSD, pentru funcţia de prim-ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.