Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Mazăre: Și la WC merg cu avocat!

radu-mazare

Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a făcut din nou circ în fața DNA, unde a fost chemat pentru a da declarații în calitate de martor într-unul din dosarele ANRP.

„Am explicat cum funcționa comisia de despăgubiri în baza legii 18, alta decât legea 10: secretarul consiliului local, care era angajatul guvernului, era secretarul comisiei. Ei întruneau comisia și doar îmi aduceau documentele la Senat. Nu am discutat despre nicio retrocedare, niciun document, niciun dosar. (...) Îmi spunea comisarul că nu e nevoie să vin cu avocat. I-am zis ”lasă, lasă, că știu eu. Eu și la WC mă duc cu avocat”, a spus Mazăre, citat de b1.ro.

El le-a mai povestit jurnaliștilor care l-au așteptat să iasă de la audieri că în prezent trăiește din „provizioane”care se regăsesc și în declarația sa de avere, însă e conștient că la un moment dat va trebui să înceapă să muncească. Deocamdată fostul edil se gândește să deschidă o școală de schi pentru sezonul rece, iar vara să ofere doritorilor cursuri de kite.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.