Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Moraru are mari probleme financiare: Ce a pățit jurnalistul / DOCUMENT

Radu Moraru

Un celebru ziarist a comis-o grav de tot. “Nasul” Radu Moraru, ingenuncheat de un executor judecatoresc! Radu Moraru, dusman declarat al executorilor judecatoresti si bancilor agresive, are un oponent pe masura! Realizatorul TV se lupta cu exact aceste institutii criticate de el pentru o datorie neachitata de... 2,2 milioane de euro!

Radu Moraru pare sa fi dat de necazuri, iar datoria pe care o are la o importanta banca nu este deloc neglijabila. Radu Moraru face obiectul unei executari silite fabuloase prin firma pe care o detine!

Citeşte şi: Decizii importante ale preşedintelui Klaus Iohannis: Îi dă puteri premierului Cioloş

Realizatorul TV si o persoana apropiata acestuia au contractat in anul 2008 un credit de 1,8 milioane de euro, pe care nu l-ar fi achitat, asa ca banca a demarat procedurile de executare. Intre timp, datoria, cu dobanzi si penalitati, a ajuns la suma de 2,5 milioane de euro, bani pe care institutia bancara intentioneaza sa ii recupereze prin executarea silitata a proprietatilor lui Radu Moraru!

Acest lucru se poate constata din somatiile trimise de executorul judecatoresc catre Moraru Radu PFA, pentru sumele aflate in debit! Mai mult decat atat, Moraru si firmele sale au deshis la Judecatoria Sectorului 5 doua dosare de contestatie la executare prin care solicita magistratilor anularea tuturor demersurilor incepute de executororul judectoresc. Dosarele urmeaza sa fie analizate de judecatori in luna ianuarie 2016.

Citeşte şi: Un greu din politică a produs un accident mortal: I s-a întocmit dosar penal / FOTO

Nu de putine ori, Radu Moraru a realizat la “Nasul Tv” serii de emisiuni in care demasca “abuzurile” comise de executorii judecatoresti, dar nimeni nu stia pana acum ca tocmai el este victima unui asemenea “abuz”.

Moraru a contractat acest credit acum sase ani si a investit in turism, acesta fiind, de altfel, si genul de servicii pentru care Registrul Comertului a autorizat Moraru Radu FPA. Jurnalistul detine un mic hotel la munte in comuna Cristianu de langa Brasov, cu 10 camere, piscina incalzita, fitness si alte facilitati, afacerea fiind de altfel si cea in care si-a investit banii proveniti din creditul imobiliar, spun cei de la cancan.

Citeşte şi: Trei deputați și-au anunțat demisiile

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.