Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor anunță plecări masive din Pro România: garda 'baronilor din Sud' revine la PSD, în frunte cu Tudose și Țuțuianu

www.agerpres.ro
radu tudor

Jurnalistul Radu Tudor susține că are informații conform cărora Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Adrian Țuțuianu sau Marian Neacșu vor fi recuperați de noua conducere a PSD, asigurată de Marcel Ciolacu.

Citește și: Liviu Dragnea, prima postare pe Facebook, după încarcerare: România, de dragul tău am sacrificat tot

”Potrivit unor surse politice, noul tandem de la varful PSD – Marcel Ciolacu, presedinte interimar si Paul Stanescu, secretar general – ar dori sa redeschida portile partidului pentru fosti lideri care au plecat in perioada Dragnea-Dancila.

Este vorba despre fostii premieri Mihai Tudose si Sorin Grindeanu, despre fostul secretar general Marian Neacsu si despre fostul vicepresedinte Adrian Tutuianu.

Aceasta echipa ar putea reprezenta noul centru de putere in PSD incepand cu 1 ianuarie 2020 si va pregati congresul din luna martie, cand se va alege o noua conducere legitima.

In perspectiva celor doua randuri de alegeri – locale si parlamentare – la varful PSD se pregateste scoaterea din uz a mitralierelor politice uzate, generatoare de extremism si populism, si promovarea unor guri de tun capabile sa restabileasca profilul bine conturat in PES si in alte institutii europene.

PS : Personal, sper ca intelectuali cu certa vocatie europeana, precum Ioan Mircea Pascu, sa revina intr-o pozitie la varful partidului al carui fondator este de la inceputul anilor ’90. Ar fi semnalul ca persoanele cu o calitate profesionala indoielnica, promovate in ultimii ani, se pot intoarce acolo unde le este locul.”, scrie Radu Tudor, pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.