Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, atac DEVASTATOR la adresa PSD: un gest irațional și respingător

www.agerpres.ro
radu tudor

Jurnalistul Radu Tudor lansează un atac extrem de dur la adresa PSD. El arată că după ce rușii de la Mechel ar fi distrus Combinatul de Oțeluri Speciale, șeful CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea (PSD), l-a primit cu brațele deschide pe ambasadorul Rusiei la Bucuresti Valery Kuzmin, în vederea continuării ”colaborării economice”.

Citește și: Masoneria, lovită la finanțare. Magistrații masoni pot ajunge pe mâna DNA

Citește și: Dan Andronic, detalii despre întâlnirea cu Ghiță: 'Am avut un șoc când m-am întâlnit cu el'

”Un gest absolut irational si respingator a fost facut de conducerea Consiliului Judetean Dambovita, sub patronajul PSD. Dupa ce rusii de la Mechel au distrus o unitate de elita a judetului – Combinatul de Oteluri Speciale – seful CJ Dambovita, pesedistul Alexandru Oprea l-a primit cu bratele deschise pe ambasadorul Rusiei la Bucuresti Valery Kuzmin, cu dorinta publica de a continua “colaborarea economica”.

Acest gest revoltator al celor din PSD Dambovita este cu atat mai greu de suportat cu cat zeci de articole de presa, zeci de emisiuni ale tuturor televiziunilor, zeci de proteste ale angajatilor damboviteni au aratat drama uriasa generata de distrugerea intentionata de catre rusi a COS Targoviste.

Iar ca sa existe si o bomboana pe coliva PSD Dambovita, mai adaug un detaliu : cel care l-a primit cu bratele deschise pe anti-romanul Kuzmin (remarcat prin actiuni violent anti-romanesti cat a fost ambasadorul Rusiei la Chisinau) nu este nimeni altul decat fostul sef al SRI-ului local, Alexandru Oprea, azi pesedist de vaza si presedinte al Consiliului Judetean.

Culmea, SRI care pe vremea cand Oprea era sef trimitea rapoarte potrivit carora rusii distrug intentionat combinatele de oteluri speciale romanesti pentru a elimina concurenta si a transfera totul in Rusia”, scrie Radu Tudor, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.