Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, atac la Mazare: Trimite haremul acela mobil sa-ti spuna cum e trotuarul

mazare fete

Jurnalistul Radu Tudor s-a aratat joi deranjat de o declaratie facuta de primarul Radu Mazare in contextul perchezitiilor de la Primaria Constanta.

Radu Mazare, in stilul caracteristic a declarat ca daca nu va fi saltat de procurori va merge sa se dea cu caicul "ca e o zi frumoasa". Radu Tudor a criticat aceasta nonsalanta a primarului caruia ii recomanda sa il mai dea "naibii" de caiac si sa dea un pic la vasle si pe uscat, adica sa se ocupe de oras.

Citeste si: Mazare, dupa perchezitii: S-ar putea sa nu ma intorc acasa

"Pentru ca sunt constantean de origine si merg des in orasul meu de bastina, am observat ca sunt multe lucruri nerezolvate de Primarie. O sa reamintesc doar unul dintre ele : trotuarele. Pe bulevardul Tomis, axa principala a orasului, trotuarele sunt pline de hartoape, gropi, denivelari. Pentru ca lipsesc parcarile amenajate in spic, toate masinile sunt urcate pe trotuarul si asa facut praf. E o nebunie sa treci printre ele, daca ai scapat de vreo groapa sau vreun damb. Nu mai spun ce probleme au cei cu un carucior de copil sau oamenii in varsta. Acest gen de infrastructura pietonala este nereparata si nemodernizata din anii ’80, cand eu eram la liceu si-l injuram pe Ceausescu pentru halul in care arata tara.

Desi am semnalat problema de nenumarate ori, cu toate ca intreg orasul stie bine unde se duc banii orasului, au trecut anii si tot jale e “pe Tomis”. Ar mai fi multe de spus despre oras, mai ales de tristetea imensa care te apuca in zona istorica, acolo unde trebuia sa fie principalul punct de atractie turistica. E un cavou sinistru de peste 15 ani. Sa va spun si de Cazino? N-are rost, lungim frustrarea", scrie Radu Tudor pe blogul personal.

Mesajul sau pentru Radu Mazare se incheie taios si acid: "Radu Mazare, mai da-l naibii de caiac ! Nicusor nu se simte bine, Strutinsky e inghesuit, pe tine te cauta non stop la afaceri. Nu vrei sa dai la vasle un pic si pe uscat, prin oras? Daca nu poti tu, trimite haremul acela mobil sa-ti spuna cum e trotuarul. Hai ca am vazut in toti acest ani : cand vrei tu si ai interes, se rezolva orice"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.