Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, despre prima plecare a lui Vladimir Putin în străinătate: 'E un gest de disperare'

Radu Tudor

Analistul militar Radu Tudor a comentat astăzi, la Antena 3, informația potrivit căreia Vladimir Putin se va deplasa în străinătate pentru prima dată de la începerea războiului.

"Putin ar vrea să transmită probabil faptul că nu este izolat, că are mai are încă aliați și că nu se teme să părăsească țara. Ne aducem aminte că în vara lui 1991, când Mihail Gorbaciov a plecat în concediu în Peninsula Crimeea, a avut loc o lovitură de stat la Moscova, lovitură de stat care a eșuat și în cele din urmă Mihail Gorbaciov s-a întors victorios", a spus Radu Tudor.

"E un gest de disperare al președintelui de la Moscova, nu mai are aliați, iar Rusia, sub mandatul lui Putin, se îndreaptă către statutul de a doua Coree de Nord și amenințările permanente, zilnice, care vin de la Kremlin, de la Putin și apropiații săi, ne demonstrează că această țară este capabilă de gesturi extrem de periculoase pentru întreaga omenire, inclusiv apelarea la armele nucleare și amenințarea cu distrugerea unor țări precum Germania sau Marea Britanie", a adăugat acesta.

"Trebuie să fim realiști. Nu are cine să pregătească o lovitură de stat sau o înlăturare a lui Vladimir Putin pentru că toți cei care conduc serviciile de informații și instituțiile de la Moscova sunt oamenii lui Putin, sunt foștii lui colegi din KGB, sunt cei care, dacă dispare Putin, o să dispară și ei cu toate privilegiile și pot fi chiar judecați și condamnați pentru toate crimele pe care le-au săvârșit", a conchis Radu Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.