Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor: Este criză acută de inteligență la Aeroport! În plin sezon de vacanțe bagă angajații în șomaj tehnic

Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor susține că este ”criză acută de inteligență” la Aeroportul Henri Coandă, acolo unde s-a decis trimiterea în șomaj tehnic a 800 de angajați, în plină perioadă de vacanțe.

Citește și: Se taie în carne vie la Aeroporturi: 800 de angajați intră în șomaj tehnic

”Criza acuta de inteligenta la Aeroportul Henri Coanda. Exact in momentul in care pasagerii si mass media au reflectat aglomeratia din aerogara, faptul ca personalul e insuficient si benzile pentru bagaje la sosiri functioneaza aleatoriu, fiind mereu defecte 1 sau 2, conducerea CNAB ia o decizie absolut inexplicabila in plin sezon de vacante si aglomeratie. Ea va fi valabila exact in perioada iulie-august, cand multi romani aleg sa-si faca vacantele in strainatate. Din septembrie, cand era mai logica aceasta masura a somajului tehnic pe fondul terminarii vacantelor, se vor intoarce la serviciu angajatii cand vor fi mai putini pasageri in aeroport.

Comunicatul CNAB

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București S.A. (CNAB) a aprobat, în ședința din 22 iunie a.c., implementarea măsurii șomajului tehnic începând cu data de 1 iulie 2021, pentru o perioadă de 2 luni.

Decizia a fost luată având în vedere situația financiară a CNAB și rezultatele pe primele 5 luni ale anului 2021.

800 de angajați, din totalul de 1370 activi, vor intra pe rând în șomaj tehnic, cei mai mulți dintre ei pentru o perioadă de patru săptămâni iar o parte pentru două săptămâni. Măsura șomajului tehnic va fi implementată astfel încât impactul asupra pasagerilor să fie nesemnificativ. În prezent, traficul aerian de pasageri, deși în creștere, se situează la 40% față de nivelul din 2019.

PS : Priviti imaginea din aeroport de saptamana trecuta pentru a intelege cat de “inteligenta” e decizia CNAB !”, scrie Radu Tudor, pe blogul personal.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.