Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor îl critică pe jurnalistul care l-a denunţat pe Iohannis la DNA: 'Binele nu se uită'

www.agerpres.ro
radu tudor

Jurnalistul Radu Tudor, realizatorul emisiunii "Punctul de întâlnire" de la Antena 3, îl critică pe jurnalistul Răzvan Savaliuc, senior editor al site-ului Lumea Justiţiei, după ce acesta a depus o plângere la DNA pe numele soţilor Iohannis.

"Consider neinspirată inițiativa lui Savaliuc de a depune plângere penală împotriva lui Klaus Iohannis. Atâția ani regimul Băsescu s-a bazat pe astfel de practici și noi am criticat asta la Antena 3. De ce să vrei să-i faci rău dinadins tu, ca jurnalist, lui Iohannis? Îl criticăm dacă greșește, apreciem ce face bun. E o relație firească jurnalist - politician. Dar să faci plângere penală, mai ales la o instituție despre care tu spui că face abuzuri, iar justiția confirmă asta, mi se pare prea mult", a afirmat Radu Tudor în emisiunea sa, vineri seară.

Jurnalistul Antena 3 a fost susţinut de Mugur Ciuvică: "Da, și mie mi se pare în neregulă ce a făcut Savaliuc. Dar el are merite importante în lupta împotriva abuzurilor."

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Radu Tudor şi-a explicat poziţia, făcând referire la episodul evacurării Antenei 3, când preşedintele Iohannis a luat apărarea televiziunii.

"Când Antena 3 a fost abuziv evacuată din București-Ploiești, Klaus Iohannis a spus că putea fi găsită o altă soluție mai decentă. Iar extremiştii au sărit imediat pe domnia sa cu invective și amenințări. Oamenii normali fac un bine atunci când pot, nu un rău. Și binele nu se uită", a precizat Radu Tudor.

Vezi şi: E mai dificil decât pare: Cum să fierbi ouăle ca un bucătar adevărat

O plângere penală a fost depusă, miercuri, la DNA pe numele soților Klaus Iohannis și Carmen Iohannis. Demersul aparține jurnaliștilor de la Lumeajustiției, care acuză faptul că președintele a obținut venituri necuvenite de pe urma a două imobile din Sibiu.

”Demersul civic urmareste aducerea la bugetul statului a sumei totale de 640.000 euro (320.000 euro luati de sotii Iohannist si alti 320.000 euro luati de Ioan Bastea, pretinsul mostenitor pe care Klaus Iohannis il reprezenta cu procura) suma obtinuta din exploatarea imobilului din str. Nicolae Balcescu 29 prin inchirierea acestuia de catre Raiffeisen Bank vreme de 14 ani.

Daca statul ar fi exploatat el insusi imobilul, cei 640.000 euro ar fi fost venit la bugetul de stat. Consideram ca nu este normal sa iti insusesti niste imobile ale statului vreme de 14 ani, iar dupa ce justitia civila constata ca au fost luate prin frauda, sa le dai inapoi, dar sa ramai cu profiturile obtinute din exploatarea lor”, se arată în demersul Luju.

Vezi şi: Medicii trag un semnal de ALARMĂ: Alimentul pe care trebuie să-l consumi rar dacă vrei să trăieşti mult .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.