Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rădulescu (PSD): Liderul filialei județene Argeș are o relație duplicitară cu Dragnea și puciștii

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin radulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a scris sâmbătă, pe Facebook, că organizația județeană din Argeș a ajuns într-o „stare deplorabilă” pentru că liderului acesteia, Șerban Valeca, nu are „expertiză și fler politic” și are o „relație duplicitară” cu Liviu Dragnea și „puciștii din PSD”, scrie Mediafax.

„Nu interpretați strigătul de disperare al lui Cristi Gentea, președintele PSD Pitești! Am văzut titrările pe care marea majoritate a televiziunilor și publicațiilor de presă le-au făcut vis-a-vis de conferința de presă ținută de președintele PSD Pitești și vreau sa aduc câteva lămuriri. Cristian Gentea îl susține în totalitate pe președintele Liviu Dragnea”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, deputatul PSD Cătălin Rădulescu, după ce Gentea a spus că nu poate ajunge la președintele partidului, Liviu Dragnea, pentru a-i spune ce probleme sunt în teritoriu.

Deputatul a criticat „lipsa de expertiză și fler politic” a liderului PSD Argeș, Șerban Valeca.

„Cristian Gentea a arătat starea deplorabila a organizației PSD Argeș sub conducerea lui Șerban Valeca, lipsa de expertiză și fler politic a acestuia, deficitul de comunicare între acesta și restul liderilor PSD argeșeni, blocajul exercitat de acesta privind interrelațiile dintre primari, restul liderilor PSD argeșeni și președintele Liviu Dragnea, neimplicarea în rezolvarea problemelor majore ale Argeșului și argeșenilor: autostrada Pitești -Sibiu, drumul expres Pitești-Craiova, modernizarea Transfăgărășanului, domeniul schiabil Molivis și Fagaras, modernizarea și reabilitarea drumurilor naționale ce traversează Argeșul, lipsa parcurilor industriale, centura de vest a Piteștiului, parteneriat public-privat pe brandul Aro ; lipsa de tact în relația cu primarii PSD argeșeni, neimplicarea legislativă în modificarea incompatibilităților și conflictului de interese care au afectat peste 25 de primari argeșeni, neimplicarea în schimbarea directorilor de direcții deconcentrate care aparțin altor partide, neimplicarea în găsirea unui partener pentru Arpechim, neimplicarea într-un parteneriat public-privat pentru institutul de cercetări nucleare, pentru Podgoria Stefănești”, a mai scris Rădulescu.

Social-democratul a menționat că liderul PSD Argeș are o „relație duplicitară” cu Liviu Dragnea și „puciștii” din partid.

„Cristian Gentea a devoalat practica exercitată de Șerban Valeca privind blocarea oricărei comunicări între primarii PSD argeșeni și președintele Liviu Dragnea, blocându-le acestora accesul către președintele Liviu Dragnea și nepermițându-le să își exprime pozițiile și problemele în timpul vizitelor președintelui Liviu Dragnea în Argeș. Cristian Gentea a fost forțat atât de Șerban Valeca cât și de un alt lider argeșean să îmi retragă sprijinul politic în urma candidaturii mele la funcția de vicepreședinte regional, candidatura votată de CEx-ul național.

Am sesizat de nenumărate ori incompetenta managerială politică a președintelui Șerban Valeca, nemulțumirile ajunse la paroxism ale primarilor argeșeni, lipsa majoră a absorbției fondurilor europene în Argeș în comparație cu alte județe, maniera neacademică comportamentală a președintelui PSD Arges, Șerban Valeca, în relația acestuia cu parlamentarii, cu președintele PSD Pitești și cu primarii PSD cât și relația duplicitară a acestuia cu președintele PSD Liviu Dragnea dar și cu puciștii din PSD. Astfel că orice speculație făcută de către trusturile de presă față de declarația lui Cristian Gentea, cum că a fost făcută împotriva președintelui Liviu Dragnea, este eronată”, a conchis Rădulescu.

Liderul PSD Pitești, Cristian Gentea, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că este dezamăgit că nu poate ajunge la președintele partidului, Liviu Dragnea, pentru a-i spune ce probleme sunt în teritoriu, că deși salariile au crescut, „omul nu rămâne cu nimic în buzunar”. Liderul PSD Pitești, Cristian Gentea, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost demarată o analiză la nivelul organizațiilor din localitate după prezența slabă de la referendum, acesta fiind de părere că „lumea este foarte dezamăgită”.

“Am vrut să trag un semnal de alarmă pe marginea prezenței la referendum. Am început să fac o analiză în toate organizațiile mele. Lumea este foarte dezamăgită. Au crescut salariile, pensiile, s-au făcut lucruri bune. Dar au crescut și prețurile în ritm egal. Nu rămâne omul cu nimic în buzunar. Văd și tot circul la televizor. De aceea nu a venit lumea la referendum. Noi la Argeș nu facem nimic”, a declarat Gentea.

Liderul social democrat din Pitești mai spune că nu are acces la Liviu Dragnea, pentru a-i spune care sunt problemele în teritoriu. „Cu domnul Dragnea, problema e că nu suntem băgați în seamă. Nu prea putem să-i spunem personal problemele pentru că nu avem acces la dânsul”, a completat Gentea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.