Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, NEMULȚUMIT de birocrația din România: Dacă ne anchilozăm în legislația care pe teren nu se poate aplica, s-ar putea ca unii să își asume, alții nu

Inquam Photos / George Calin
Raed Arafat

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, sustine că legislatia privind interventiile autoritatilor in cazul unor dezastre majore este deficitara, mentionand ca formarea unor comisii de decizie poate intarzia decizii vitale.

„S-a observat că la orice lucru trebuie să se facă comisii, iar acest lucru poate să întârzie decizii vitale în cadrul unui dezastru major. Când poți să aștepți, e ok, dar când nu poți să aștepți și ai prin acte normative stabilit comandantul acțiunii, cine este comandantul intervenției, trebuie să îi lași să răspundă de deciziile pe care le iau.

Citeste si Teodor Meleșcanu spune care sunt planurile României la președinția Consiliului UE: Va susține politica de extindere a Uniunii Europene

Să ia deciziile rapid și decizii care să însemne viață sau moarte pentru unii. (...) De ce trebuie să aștept? De ce nu pot să iau o decizie doar pe baza unui telefon? Dacă ne anchilozăm în legislația care pe teren nu se poate aplica, s-ar putea ca unii să își asume, alții nu”, a spus Raed Arafat la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.