Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat a pierdut definitiv un proces cu un jurnalist

raed arafat

Raed Arafat a pierdut definitiv procesul cu un jurnalist căruia îi cerea 100.000 de euro daune morale.  Curtea de Apel Cluj a respins vineri apelul lui Raed Arafat şi a dat câştig de cauză jurnalistului Liviu Alexa.

Alexa publicase mai multe articole despre licitaţii câştigate de firma clujeană Deltamed, deţinută de afaceristul Dan Vasile Gorgan, prietenul lui Raed Arafat, în vremea când acesta deţinea funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

"Din câte ştiu, este vorba de o premieră, Raed Arafat pierde pentru prima oară un astfel de proces. Am avut întotdeauna încredere în Justiţie, asta pentru că mi-am făcut mereu meseria cu gândul că o anchetă jurnalistică trebuie să vorbească pe fapte şi cifre, nu pe poveşti. Acest dumnezeu medical, Raed Arafat, ar fi trebuit de multă vreme întrebat de către organele statului despre multe lucruri, dar asta nu s-a întâmplat datorită imaginii lui de Mesia. Un Mesia fals. (...) Trimit un gând de susţinere colegilor Stelian Negrea, Cătălin Prisăcariu, Cătălin Tolontan şi Silviu Mănăstire care şi-au asumat cu curaj şi, în ciuda tuturor presiunilor, dezbateri şi articole pe tema Raed Arafat. Noi, puţinii jurnalişti adevăraţi, ne-am făcut treaba. Cred că acum ar fi vremea că şi alţii să şi-o facă", a declarat Liviu Alexa, potrivit ziardecluj.ro.

Vezi şi: Accident în faţa sediului Realitatea TV. Raed Arafat a acordat primul ajutor unei victime

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.