Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat anunță IMINENȚA valului 4 al pandemiei: E o perioadă de răgaz, trebuie să ne pregătim

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raed Arafat

Posibilitatea unui nou val pandemic există oricând, spune șeful DSU, Raed Arafat. „Avem o perioadă de răgaz în care trebuie să ne pregătim”, afirmă acesta.

Întrebat dacă are conturat un scenariu în cazul unui val 4, Arafat a răspuns că posibilitatea apariției unui nou val există oricând „prin noi variante, prin diferite metode”, conform Mediafax.

„Se adaptează totul la situația epidemiologică, dacă începe să se agraveze. În acest moment nu avem astfel de scenarii. Noi stăm bine de ceva timp, dar avem o perioadă de răgaz în care trebuie să ne pregătim. Cea mai importantă pregătire este vaccinarea și respectarea regulilor pe mai departe și mai ales pentru cei care pleacă în concediu să își aleagă unde merg. Să nu meargă în zone care sunt expuse, în care nu se știe care e situația pandemică, în zone în care sunt variante despre care se știe, pentru că există riscul să se infecteze și să ducă mai departe”, afirmă șeful DSU.

În ce privește secțiile ATI, Arafat afirmă că acum nu sunt probleme, dar există planuri și „posibilitatea de revenire la nevoie”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.