Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat anunță redeschiderea piețelor: Astăzi se emite un ordin al ministrului Sănătății

Facebook
Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat anunță că vineri urmează să apară un ordin al ministrului Sănătății și al altor miniștri în baza căruia vor fi deschise piețele. Documentul va reglementa modul în care vor funcționa piețele începând de sâmbătă, anunță MEDIAFAX.

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat într-o conferință de presă că ordinul ministrului Sănătății va fi publicat vineri seara. Documentul trebuie să reglementeze activitatea în piețele din spații închise.

„Referitor la hotărârea de guvern aprobată, primul aspect este eliminarea măsuri de suspendare a activității piețelor agroalimentare în spații închise. Urmează să fie publicată astăzi un ordin al ministrului sănătății, un ordin comun cu alte ministere care au competențe în acest domeniu, prin care se va stabili care este modalitatea în care se va desfășura activitatea în interiorul piețelor redeschise și, bineînțeles, un punct de vedere al sănătății publice, cum o să fie modul în care va fi circulația, care vor fi regulile de sănătate publică în interiorul piețelor respective”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare anticoronavirus a făcut anunțul! Câte doze a comandat România

Întrebat fiind dacă vor fi măsuri suplimentare în piețe, Raed Arafat că acestea vor fi stabilite de specialiștii ministerelor.

„Am explicat că astăzi urmează să se emită un ordin al ministrului sănătății comun cu celelalte ministere care au competență. Vor fi stabilite toate aspectele care se referă la modul în care se va desfășura activitatea în interiorul pieței, vor fi măsuri stabilite în ordinul ministrului sănătății, da”, a precizat Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.