Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat are informații TERIBILE despre accidentul soldat cu 3 morți: 'Un om este în stare critică, altul e în stare gravă'

raed arafat exercitiu

Trei persoane au murit şi patru au fost rănite, miercuri după-amiază, după o coliziune frontală între două autoturisme, în județul Ialomița. Raed Arafat, șeful DSU, a anunțat că unul dintre răniți are șanse minime de supraviețuire, fiind preluat de un elicopter SMURD și dus la București.

”Sunt 3 decedați, o persoană în stare critică, preluată de elicopter. O altă persoană este în stare gravă, în drum spre spital. O persoană e rănită ușor, în drum spre spitalul din Urziceni. De cauzele accidentului nu pot să spun nimic. E de competența poliției. A fost activat planul roșu de intervenție. S-au deplasat mai multe ambulanțe SMURD.”, a spus Raed Arafat, la România TV.

Citește și: DNA i-a servit-o pe tavă! Ludovic Orban a executat-o fără să stea pe gânduri

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Ialomița, la ieșirea din Urziceni către Buzău(DN2) a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme(coliziune frontală).În urma evenimentului traficul este blocat.

Trei persoane au murit şi patru au fost rănite, miercuri după-amiază, după o coliziune frontală între două autoturisme, în județul Ialomița.

Citește și: Se zdruncină magistratura după cazul Țăndărei! I se solicită să-și facă harakiri

Reprezentanții ISU Ialomița au anunțat, la rândul lor, că accidentul s-a soldat cu 7 victime.

Trei dintre victime au murit pe loc, iar alte 4 sunt rănite, conștiente.

Citește și: Nou om împins în față de Guvernul Orban! Ludovic Orban a scos din schemă un PSD-ist, pentru a face numirea

„Din cele 4 victime, două au traumatisme mai ușoare și au fost preluate de SAJ și transportate la spitalul din Urziceni, una a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la București și cea de/a patra este la locul intervenției si va pleca cu elicopterul SMURD la București”, anunță ISU Ialomița.

În zonă traficul este blocat.

Citește și: EXCLUSIV Amintirile unui ‘Gugulan’. Marcel Vela, despre clipele trăite la Revoluție: A curs sânge, se auzeau urlete de durere și strigăte după ajutor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.