Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, reacție după moartea lui Gyuri Pascu: Nu am dreptul să mă pronunț oficial

raed arafat

Cătălin Tolontan a lansat, miercuri, o ipoteză gravă în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu. Conform ipotezei lui Tolontan, cu două ore înainte de a muri, la casa lui Gyuri Pascu a fost o ambulanță, iar medicul a pus diagnosticul de atac de panică. Apoi, după un alt apel la numărul unic de urgență, la locuința artistului au ajuns 3 ambulanțe, dar Pascu nu a mai putut fi salvat. Acuzațiile vizează primul echipaj care s-a deplasat la casa lui Ioan Gyuri Pascu.

Medicul Raed Arafat, fondatorul SMURD a fost invitat, miercuri seara, să vorbească despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu, condiderând că acest caz trebuie analizat în liniște și că ar trebui să așteptăm verdictul instituțiilor competente.

ACUZAȚII GRAVE la adresa lui George Scripcaru: Ce l-a determinat pe un director să facă

”Medicul respectiv are aparatele să facă investigațiile de bază. Medicul a luat anumite decizii medicale, singurii care pot să le investigheze sunt cei de la Colegiul Medicilor. Cred că orice situație de acest gen trebuie analizată în liniște, fără un linșaj asupra sistemului. Nici eu nu am dreptul să mă pronunț oficial” a spus Raed Arafat, la Sinteza Zilei, la Antena3.

Milionari în euro, curtaţi de PNL. Cine din Topul Forbes a zis da ofertei şi cine rezistă ispitei

Totodată, oficialul consideră că nu trebuie blamat întreg sistemul medical.

”Medicul niciodată nu va lucra pe baza unei proceduri, la fiecare pacient în mod egal, să facem la toți aceleași lucruri. Este imposibil. Eu aș face un EKG la un pacient diabetic, s-ar putea să nu aibă simptomatologia obișnuită. Poate că doamna doctor a vorbit coerent cu pacientul, nu avea niciun semn care să îi atragă atenția, nu pot să o judec de aici” a mai spus Raed Arafat.

Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB) a informat miercuri că s-a autosesizat în cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu.

Și o echipă formată din oameni de la Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii şi de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a mers la Serviciul de Ambulanţă pentru verificări în cazul morţii lui Ioan Gyuri Pascu, potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Sănătăţii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.