Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raețchi îl suspectează pe Oprescu de neglijență sau abuz în serviciu

raetschi

Deputatul liberal Ovidiu Raeţchi consideră că Sorin Oprescu se face vinovat de neglijență sau abuz în serviciu în scandalul acoperișului Arenei Naționale.

„Este cel puţin ciudat că, în ciuda faptului că proiectul iniţial al stadionului, care prevedea un alt tip de acoperiş, avea toate avizele necesare, Oprescu a insistat ca acoperişul să fie înlocuit, astfel că s-au aruncat pe geam nu mai puţin de 200 de milioane de lei. Actualul Primar General interimar a anunţat că va iniţia un audit tehnico-financiar în acest caz şi cred că este necesară inclusiv o anchetă a instituţiilor abilitate. Este limpede că în această situaţie, Sorin Oprescu poate fi suspectat de neglijenţă sau abuz în serviciu. Banii au fost irosiţi, Arena Naţională nu are avizele necesare şi nu se ştie dacă le poate obţine în aceste condiţii şi pe cale de consecinţă, în ciuda costurilor exorbitante, nu poate fi folosită de aproape 3 luni de zile”, precizează Raetchi într-un comunicat de presă preluat de Stiripesurse.

În acest context, liberalul amintește și de un alt scandal legat de Arena Națională.

„Un alt subiect legat de Arena Naţională şi care poate face obiectul unei anchete este lansarea lui Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni. Potrivit Curţii de Conturi, primăria lui Oprescu a achitat, din banii bucureştenilor, o parte din costurile lansării lui Ponta pe Arena Naţională. Şi în acest caz, consider că fondurile publice folosite pentru un eveniment electoral trebuie recuperate direct din buzunarele lui Sorin Oprescu şi Victor Ponta”, spune el în același comunicat.

Ovidiu Raeţchi, deputat PNL, este înscris în cursa internă din partid pentru a candida la Primăria Sectorului 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.