Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal a decis să se retragă de la Brisbane

www.agerpres.ro
Rafael Nadal

Starurile tenisului masculin se chinuie cu accidentările în start de 2019. Rafael Nadal a decis, miercuri, să se retragă de la Brisbane, în timp ce argentinianul Juan Martin del Potro a anunţat deja că nu poate participa la Australian Open, scrie Mediafax.

Rafael Nadal, al doilea în clasamentul mondial, s-a retras de la Brisbane înaintea duelului din primul tur cu francezul Jo Wilfred Tsonga, din cauza unei accidentări la coapsa stângă, anunţă site-ul oficial ATP. "După o perioadă lungă în afara competiţiei, am simţit o durere la picior. Am făcut un RMN, există o foarte mică întindere. Am vrut să joc, dar... Ieri am vorbit cu doctorii din Spania. M-am culcat. Când m-am trezit, ei dormeau, aşa că a trebuit să aştept înainte să iau decizia. Mă simt mai bine decât în urmă cu patru zile. În mod normal, ar trebui să apară o îmbuntăţire. Probabil voi fi sută la sută peste cinci zile. Chiar cred că pot fi sută la sută pregătit la startul de la Melbourne", a transmis Rafael Nadal, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și: Maria Şarapova, către sportiva de 17 ani care a renunțat la partidă după aproape 2 ore: 'Vei ajunge numărul 1 mondial. Ai jucat incredibil'

Japonezul Taro Daniel îl înlocuieşte pe Nadal pe tabloul principal de la Brisbane, din postura de lucky loser, urmând să evolueze direct în turul doi, contra lui Tsonga.

Spaniolul a jucat cel puţin sfert de finală în ambele turnee de Mare Şlem disputate pe hard, anul trecut, însă de fiecare dată nu a terminat ultimul meci pe teren din cauza problemelor fizice.
Juan Martin del Potro, numărul cinci mondial, a anunţat, pe reţelele de socializare, că nu este refăcut după accidentarea la genunchi suferită în circuitul asiatic de toamnă şi, în consecinţă, va rata Australian Open-ul. "Vă voi ţine la curent în legătură cu revenirea mea. Dar, ea nu va avea loc la Melbourne. Sunt mulţumit de progresul făcut", a scris DelPo pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.