Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal e de neoprit: a mai câștigat un trofeu ATP! A fost votat de colegii săi sportivi: 'Nu aş putea fi mai fericit'

www.gsp.ro
Rafael Nadal

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, campionul de la Australian Open 2022, a primit pentru a cincea oară în cariera sa trofeul ATP Stefan Edberg pentru sportivitate (fair play), acordat de colegii săi din circuitul profesionist, informează agenţia EFE, relatează Agerpres.

Trofeul, pe care Nadal l-a depus miercuri la muzeul care îi poartă numele din cadrul academiei sale de tenis de la Manacor (Mallorca), recunoaşte "fair play-ul, profesionalismul şi integritatea" de care spaniolul a dat dovadă "pe teren şi în afara terenului". "Nu aş putea fi mai fericit după ce am primit încă o dată premiul pentru sportivitate de la colegii mei din turneu", a spus Nadal, pe care ATP l-a informat în privinţa câştigării trofeului încă din luna decembrie.

Tenismanul spaniol a cucerit pentru a patra oară consecutiv premiul pentru sportivitate, în posesia căruia a intrat pentru prima oară în 2010. "Sincer, înseamnă foarte mult pentru mine că încerc să fiu întotdeauna corect pe teren. Vă mulţumesc că aţi crezut în mine", a precizat el.

Rafael Nadal a cucerit luna trecută al 21-lea său titlu de Mare Şlem, un record pentru era open, după ce l-a învins pe rusul Daniil Medvedev în finala turneului Australian Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.