Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal, eliminat de la Monte Carlo. Spaniolul a fost învins de Andrei Rublev

www.gsp.ro
Rafael Nadal

Spaniolul Rafael Nadal, N.3 mondial al tenisului masculin, a fost învins vineri de rusul Andrei Rublev, 6-2, 4-6, 6-2, în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, dotat cu premii totale de 2.082.960 euro.

Rafael Nadal, în vârstă de 34 de ani, care a cucerit de unsprezece ori până acum trofeul pe zgura din Principatul Monaco, a fost favorit N.3 la ediţia din acest an. Andrei Rublev, 23 de ani, locul 8 ATP şi cap de serie N. 6 la acest turneu, a obţinut prima sa victorie în faţa spaniolului, fostul lider mondial, după un meci de un nivel foarte ridicat, ce a durat ceva mai mult de două ore şi jumătate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Martina Trevisan. România – Italia 0-2, după prima zi la Billie Jean King Cup

Rublev atinge a doua oară semifinala unui turneu ATP Masters 1.000, după cea de la începutul acestei luni de la Miami. Următorul său adversar va fi norvegianul Casper Ruud (27 ATP), care a trecut vineri de italianul Fabio Fognini (18 ATP) după două seturi, 6-4, 6-3.

Fognini era deţinătorul trofeului, pe care l-a câştigat în 2019 în urma unei finale cu sârbul Dusan Lajovic (6-3, 6-4), anul trecut competiţia fiind anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Cealaltă semifinală se va disputa între grecul Stefanos Tsitsipas (5 ATP, favorit nr. 4), care s-a calificat după abandonul adversarului său din sferturi, spaniolul Alejandro Davidovich (58 ATP) la finalul primului set, adjudecat de grec, şi britanicul Daniel Evans (33 ATP) care l-a eliminat pe belgianul David Goffin (15 ATP, favorit nr. 11) cu cu 5-7, 6-3, 6-4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.