Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal l-a cooptat pe Carlos Moya în staff-ul său tehnic

www.agerpres.ro
Rafael Nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal l-a cooptat în staff-ul său tehnic pe Carlos Moya, campion la Roland Garros în 1998, care va juca un rol important și la academia de tenis a fostului nr. 1 mondial, relatează DPA.

Carlos Moya l-a antrenat până în luna noiembrie pe canadianul Milos Raonic și acum se alătură lui Rafa Nadal în tentativa acestuia de a reveni la nivelul cel mai bun din anii trecuți.

''Să am pe cineva cum este Carlos, care nu îmi este doar prieten ci și o persoană foarte importantă în cariera mea, este ceva special. Va fi alături de mine la antrenamente și turnee. În același timp va lucra și la academia Rafa Nadal și va colabora cu Toni Nadal și restul echipei tehnice'', a declarat Nadal, nr. 9 ATP, conform Agerpres.

Citește și: Prima echipă care anunță că vrea să ia palmaresul Rapidului: Mesaj DUR pentru rivali

Moya, nr. 1 mondial în martie 1999, s-a declarat încântat că va colabora cu Nadal: ''Să fiu cinstit am fost plăcut surprins când am fost chemat. Este ceva special pentru mine să-l pot ajuta pe Rafa. Sunt sigur că alături de Toni, Francisco Roig și restul echipei vom avea un proiect solid. Rafa e un jucător special și peste toate un om deosebit și un prieten în care am multă încredere că va fi capabil să câștige titluri importante''.

În 2016, Nadal s-a impus în doar două turnee, la Monte Carlo și Barcelona. El va începe 2017 cu turneul demonstrativ de la Abu Dhabi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.