Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal, poziție tranșantă în privința lui Djokovic: Cred că, dacă Djokovic ar fi vrut să joace aici, ar fi putut fără probleme. A mers pe alt drum

rafael nadal

Rafael Nadal se află în Australia și a vorbit despre scandalul creat în jurul rivalului său, sârbul Novak Djokovic, notează GSP.ro. Nadal, care s-a recuperat recent după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, a câștigat primul său meci din acest an, 6-2, 7-5 cu Ricardas Berankis, la Melborune Summer Set, iar ulterior a vorbit despre problema în care se află rivalul său, Novak Djokovic.

„Ce se întâmplă, nu e bine pentru nimeni. Dar nu o pot avea o opinie clară pentru că nu știu toate detaliile. Pare o situație dificilă. Tot ce pot să spune e că am trecut prin multe provocări și că multe familii au suferit mult în acești doi ani de pandemie.

E normal ca oamenii de aici din Australia să fie frustrați cu privire la acest caz. Au trecut prin perioade de lockdown și mulți nu s-au putut întoarce acasă. Pot spune că eu cred în specialiștii din medicină, iar dacă ei spun că trebuie să ne vaccinăm, atunci ne vaccinăm. Acesta este punctul meu de vedere.

Am avut COVID, am fost vaccinat de două ori. Dacă te vaccinezi, nu ai nicio problemă în a juca aici. Asta e clar. De restul nu vreau să vorbesc. Dar e clar, dacă ești vaccinat, atunci poți juca la Australian Open și oriunde. Lumea a suferit destul pentru că nu s-au urmat regulile.

Nu oblig pe nimeni să se vaccineze. Fiecare să facă ce simte că e bine pentru el. Dar există anumite reguli. Dacă nu vrei să te vaccinezi, ai putea avea probleme. Mulți oameni au murit în ultimii doi ani și, în opinia mea, vaccinul e singura soluție pentru a stopa pandemia. Asta spun specialiștii, iar eu nu pot avea o altă părere.

Cred că, dacă Djokovic ar fi vrut să joace aici, ar fi putut să facă fără probleme. A mers pe alt drum, a luat alte decizii. Fiecare e liber să decidă ce vrea, dar pot exista consecințe.

Sigur, nu-mi place situația asta. Îmi pare rău pentru el. Dar, pe de altă parte, știa condițiile de multe luni. A luat altă decizie”, a spus Rafa Nadal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.