Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal se antrenează la Mallorca cu Feliciano Lopez

rafael nadal

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal s-a antrenat vineri timp de două ore alături de compatriotul său Feliciano Lopez, un specialist pe iarbă, pe terenurile de la Mallorca Country Club din Santa Ponsa, sediul turneului ATP 250 Mallorca Championships, care debutează în acest final de săptămână, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Cu puţin timp înainte de a confirma într-o conferinţă de presă că va juca la Wimbledon, Nadal şi-a completat sesiunea de pregătire cu Lopez sub supravegherea antrenorului său Carlos Moya.

Nadal suferă de mai mulţi ani de sindromul Muller-Weiss, o maladie degenerativă şi incurabilă, care produce deformarea unuia dintre oasele piciorului.

Campionul spaniol, cu 22 de titluri de Mare Şlem în palmares, a dezvăluit că a trebuit să joace la Roland Garros cu piciorul anesteziat, însă nu era pregătit să repete experienţa la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat de două ori, în 2008 şi 2010, dar la care nu a participat în 2021.

Nadal a început marţea trecută, la două zile după triumful de la Roland Garros, un "tratament cu radiofrecvenţă pulsată (PRF)", care adoarme "nervii din regiunea accidentării de care suferă", conform purtătorului său de cuvânt.

Acest nou tratament pare să dea roade, atât de mult încât Toni Nadal, unchiul lui Rafa şi fostul său antrenor, a declarat zilele trecute că nepotul său "va juca la Wimbledon".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.