Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafila anunță când va fi finalizată lista celor 25 de spitale ce vor fi construite în România cu bani din PNRR: 'Sunt niște criterii'

rafila ministerul sanatatii

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat, sâmbătă seară, că lista celor 25 de spitale care vor fi construite cu bani din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) va fi finalizată în acest an. Rafila este convins că la începutul anului viitor vor fi semnate primele contracte de finanţare.

Întrebat, sâmbătă seară, la TVR Info, când va fi finalizată lista celor 25 de spitale care vor fi construite în România, Alexandru Rafila a precizat că aceasta va fi aprobată prin hotărârea Guvernului României în acest an.

”Lista celor 25 de spitale va fi finalizată în cursul acestui an, va fi aprobată prin Hotărârea Guvernului României, criteriile de alegere - pentru că sunt nişte criterii, nişte punctaje care să departajeze solicitările de investiţii. Noi trebuie să ne limităm la bugetul pe care îl avem, de 1,7 miliarde de euro, deci nu e mult, înseamnă un buget mediu de 68 milioane euro pentru un spital”, a declarat Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătăţii a adăugat că în prima parte a anului viitor ar putea fi semnate primele contracte de finanţare pentru aceste spitale.

”Sunt convins că în primul trimestru de anul viitor se vor semna deja contractele de finanţare pentru aceste spitale”, a precizat Rafila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.