Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raheem Sterling, care a participat la petrecerea lui Usain Bolt, testat negativ pentru noul coronavirus

The Telegraph
Raheem Sterling

Atacantul echipei Manchester City Raheem Sterling, care a participat la petrecerea lui Usain Bolt, testat pozitiv cu Sars-CoV-2, nu a contractat noul coronavirus, informează lequipe.fr, care citează Sky Sports, potrivit news.ro.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Sterling, 25 de ani, s-a temut pentru sănătatea lui după ce a participat, vineri, la o petrecere organizată de fostul atlet, la Kingston, unde internaţionalul englez se afla în vacanţă.

Multiplul campion mondial şi olimpic în probele de sprint s-a plasat în izolare, după ce a efectuat, sâmbătă, un test pentru depistarea noului coronavirus.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

Luni, ministrul Sanătăţii din Jamaica, Christopher Tufton, a confirmat, într-o conferinţă de presă, că Bolt a fost testat poztiv cu Sars-CoV-2.

La petrecerea lui Usain Bolt, care a împlinit 34 de ani, a mai fost prezent un fotbalist, Leon Bailey de la Bayer Leverkusen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.