Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raheem Sterling este dorit de Real Madrid

twitter.com
campionii Real Madrid

Raheem Sterling (23 de ani) a avut o prestaţie de excepţie în amicalul Spania - Anglia 2-3, când a reuşit să marcheze două goluri, informează mediafax.

Starul lui Manchester City şi-a completat seara de vis cu un joc solid, iar Real Madrid a stat cu ochii pe reuşitele sale. DailyMail scrie că, după meciul de la Sevilla, a crescut interesul campioanei Europei pentru internaţionalul englez.

Sterling a fost unul dintre jucătorii cheie ai naţionalei lui Gareth Southgate în victoria contra Spaniei, chiar pe terenul ibericilor. La meci, reprezentanţii Realului au avut ochii aţintiţi spre atacantul britanic, pe care îl urmăresc de mult timp şi intenţionează să-l transfere, cel mai probabil în vara anului viitor.

Mijlocaşul de la Manchester City mai are un an şi jumătate contract cu "Cetăţenii" lui Pep Guardiola, care i-au stabilit un preţ piperat: 100 de milioane de lire sterline.

În acest moment, mijlocaşul cu origini în Jamaica e remunerat cu 175.000 de lire pe săptămână la City, însă vrea 275.000 de lire. Banii nu ar fi o problemă pe Etihad, rămâne de văzut, însă, dacă şefii vor considera că fotbalistul pe care Pep Guardiola pune mare preţ merită această sumă.

În acest sezon, mijlocaşul cotat la 90 de milioane de euro, a marcat de patru ori şi a livrat trei pase decisive în 10 meciuri din toate competiţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.