Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raheem Sterling îl apără pe Joe Gomez: A fost greu pentru mine să-mi văd un coechipier fluierat pentru ceva ce s-a întâmplat din vina mea

The Telegraph
Raheem Sterling

Raheem Sterling, atacantul echipei Manchester City, exclus din naţionala Angliei după o altercaţie cu Joe Gomez, i-a luat apărarea coechipierului său, huiduit de fani la intrarea pe teren în minutul 70 al meciului cu Muntenegru de pe Wembley.

"Pentru toţi fanii englezi: a fost greu pentru mine să-mi văd un coechipier fluierat pentru ceva ce s-a întâmplat din vina mea. Joe Gomez nu a făcut nimic rău şi a fost greu pentru mine să văd că a fost fluierat. Îmi asum întreaga responsabilitate şi accept consecinţele", a scris Sterling pe Twitter.

Mijlocaşul ofensiv al echipei Manchester City Raheem Sterling a fost exclus din echipa Angliei pentru meciul cu Muntenegru, după o altercaţie avută la antrenamentul de luni dimineaţă cu fundaşul formaţiei Liverpool Joe Gomez.

Cei doi fotbalişti se şicanaseră şi cu o zi înainte, în derbiul Liverpool - Manchester City, scor 3-1, disputat în Premier League.

Anglia a învins Muntenegru, scor 7-0, în Grupa A a preliminariilor Campionatului European din 2020. La 17 noiembrie, Anglia va evolua în deplasare, în Kosovo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.