Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ex-ministru acuză raiduri liberale 'mafiote' în PSD

pixabay
panica, diverse

Există o serie de ameninţări de tip mafiot la adresa conducerii PSD Braşov, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, liderul social-democraţilor braşoveni, senatorul Marius Dunca, care a menţionat că a fost ameninţat, printr-un mesaj pe telefon, de consilierul autosuspendat din PNL Andrei Kadaş. Totodată, conform lui Dunca, primarii PSD din Zărneşti şi din Săcele au fost, la rândul lor, ameninţaţi, primului fiindu-i incendiată casa, iar celui de-al doilea fiindu-i tăiate frânele de la maşină, în ambele cazuri existând dosare penale pe rol.

Vezi si: SURSE - Noua echipă PSD: cine este în cărți .

Conform liderului PSD Braşov, aceste ameninţări ar fi venit în contextul în care consilierul liberal l-ar fi acuzat, într-o postare pe Facebook, că s-ar fi aflat în spatele percheziţiilor care au avut loc la locuinţa fostei sale soţii.

"PNL a aşezat clanurile interlope la masa deciziilor publice. Toată lumea a văzut care sunt legăturile între Veştea (Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean şi lider al PNL Braşov - n.r.) şi PNL şi Kadaş. (...) Veştea a promovat oamenii pătaţi, şantajabili, care pun interesele mafiote mai presus de cele ale braşovenilor. A permis clanurilor mafiote să ia decizii în ce priveşte administrarea judeţului. (...) Sub conducerea PNL şi Veştea primim ameninţări", a afirmat Dunca, subliniind că va înştiinţa organele abilitate ale statului în privinţa ameninţărilor pe care le-a primit.

Totodată, el i-a solicitat preşedintelui CJ Braşov, Adrian Veştea, lider al PNL Braşov, să facă publică lista contractelor forului judeţean şi a spitalelor din subordinea acestuia cu firmele care au beneficiat de contracte prin atribuire directă, în condiţiile în care Andrei Kadaş a fost preşedinte al comisiei de sănătate a CJ Braşov.

"Să ne spună ce legături există între CJ şi firmele acestuia, observ că nu vrea să-l dea afară din partid şi din CJ şi există această suspiciune că şeful mafiei ar fi tocmai Veştea dacă ia apărarea locotenenţilor", a afirmat Dunca.

La rândul său, fostul prefect Marian Rasaliu, preşedinte executiv al PSD Braşov, a subliniat că, la nivelul consiliilor judeţene o entitate care se numeşte ATOP şi care întruneşte mai mulţi factori de decizie din judeţ, printre care şi IPJ. "Aceasta trebuie informată şi să vină cu o precizare vis a vis de aceste evenimente. Nu este de tolerat aşa ceva. Trebuie să avem încredere în instituţiile statului şi, dacă cineva a greşit (...) această culpă trebuie demonstrată în instanţă, conform legilor statului", a spus Rasaliu, subliniind, totodată, că aşteaptă un punct de vedere pe această temă şi din partea prefectului Cătălin Văsii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.