Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raiffeisen Bank România şi-a actualizat oferta de economisire în lei şi valută pentru clienţii persoane fizice

Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank România şi-a actualizat oferta de economisire în lei şi valută pentru clienţii persoane fizice

Raiffeisen Bank România şi-a actualizat oferta de economisire în lei şi valută (euro şi dolari americani) pentru clienţii persoane fizice, oferind o dobândă de până la 3% pe an pentru depozitele în euro, informează banca printr-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Oferta băncii include dobânzi de până la 3% la depozitele în euro, de până la 6,5% la depozitele în lei şi de până la 3,5% la depozitele în dolari. De asemenea, sumele minime pentru deschiderea unui depozit la termen sunt de 500 lei, respectiv 200 euro/dolari.

"În centrul acţiunilor noastre este sprijinul oferit clienţilor noştri în a-şi planifica finanţele personale. Credem că fiecare dintre noi îşi poate gestiona banii mai eficient în viitor, dacă beneficiază de un plan financiar adaptat nevoilor lor personale. Am actualizat oferta de economisire deoarece ne dorim, în egală măsură, să protejăm economiile clienţilor noştri în faţa inflaţiei încă ridicate. Oferim clienţilor dobânzi atractive de până la 6,5% pe an pentru depozitele la termen în lei; de până la 3% pe an la depozitele la termen în euro şi de 3,5% pe an la depozitele la termen în dolari. Ne încurajăm clienţii să facă primii paşi spre economisire şi planificare financiară şi să-şi creeze un fond de urgenţă, reprezentând între 3 şi 6 venituri lunare, sumă ce poate acoperi cheltuieli neprevăzute", a declarat Andra Ion, director Planificare Financiară Personală, Raiffeisen Bank România.

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, activează pe piaţa bancară din România de peste 25 de ani, deservind aproximativ 2,3 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are 4.919 de angajaţi în 291 de unităţi, 1.124 ATM&MFM şi 27.760 POS-uri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.