Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RAJA SA Constanța inițiat procedura de licitație pentru Licitația privind CL3 `Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța`

RAJA
RAJA

content-image

RAJA SA Constanța, în calitate de Entitate Contractantă, a iniţiat procedura de „licitație deschisă” privind achiziția contractului de lucrări: CL3-“Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța” prin publicarea în SICAP a anunțului de participare nr. CN1021938/16.06.2020, având ca termen limită de depunere a ofertelor data de 17.08.2020.

Lucrările constau în: reabilitare rețea de alimentare cu apa, reabilitare și extindere rețea de canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța.

Valoarea estimată a contractului este de 19.358.116,00 lei fără TVA

Acest Contract face parte din Proiectul major: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Aria de Operare a RAJA S.A. CONSTANȚA, în perioada 2014-2020” și se înscrie în ”Proiectul prioritar strategic privind Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), Axa Prioritară 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiţii de management eficient al resurselor”, sprijinit financiar de Comisia Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.