DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

RAJA SA Constanța inițiat procedura de licitație pentru Licitația privind CL4 `Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța`

RAJA
RAJA

RAJA SA Constanța, în calitate de Entitate Contractantă, a iniţiat procedura de ,,licitație deschisă” privind achiziţia contractului de lucrări: CL 4-“ Rețele apă și canalizare în zona periferica a municipiului Constanța, Palazu Mare și stațiunea Mamaiaprin publicarea în SICAP a anunţului de participare nr. CN1021941 și în JOUE a anunțului de participare nr. 2020/S 117-284883, având ca termen limită de depunere a ofertelor data de 20.08.2020.

Lucrările constau în extinderea şi reabilitarea reţelei de distribuţie apă, extinderea rețelei de canalizare menajeră, construire Stații de pompare ape uzate şi conducte de refulare noi, reabilitare conducte de refulare ape uzate, extindere dispecerat SP-URI în zona periferica a Municipiului Constanța, Palazu Mare și staţiunea Mamaia.

Valoarea estimată a contractului este de 43.544.639,00 lei, fără TVA.

Acest Contract face parte din Proiectul major: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Aria de Operare a RAJA S.A. CONSTANȚA, în perioada 2014-2020” și se înscrie în ”Proiectul prioritar strategic privind Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), Axa Prioritară 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor”, sprijinit financiar de Comisia Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.