DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

RAJA SA Constanța inițiat procedura de licitație pentru Licitația privind CL1 `Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța`

RAJA
RAJA

content-image

RAJA SA Constanța, în calitate de Entitate Contractantă, a inițiat procedura de ,,licitație deschisă" privind achiziția contractului de lucrări: CL1-“Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța” prin publicarea în SICAP a anunțului de participare nr. CN1021943 și în JOUE a anunțului de participare nr. 2020/S 117-284880, având ca termen limită de depunere a ofertelor data de 18.08.2020.

Lucrările constau în Reabilitare rețelei de distribuție apă, extinderea și reabilitarea rețelei de canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța.

Valoarea estimată a contractului este de 37.142.350,00 lei, fără TVA.

Acest Contract face parte din Proiectul major: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Aria de Operare a RAJA S.A. CONSTANȚA, în perioada 2014-2020” și se înscrie în ”Proiectul prioritar strategic privind Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), Axa Prioritară 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiţii de management eficient al resurselor”, sprijinit financiar de Comisia Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.