Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rakitic părăsește Sevilla pentru a semna cu Al-Shabab din Arabia Saudită

Daily Express
Ivan Rakitic

Mijlocașul croat Ivan Rakitic a părăsit Sevilla, după o a doua perioadă petrecută la club, în vederea transferului său la Al-Shabab din Arabia Saudită, a anunțat marți echipa din LaLiga. Contractul jucătorului urma să expire la finalul campaniei.

"Am ajuns la un acord cu Al-Shabab Club, din Saudi Pro League, pentru transferul lui Ivan Rakitic, care își va încheia a doua perioadă petrecută la noi", a precizat Sevilla într-un comunicat, potrivit mediafax.

Rakitic, care a jucat pentru prima dată pentru clubul spaniol în perioada 2011-2014, după ce a fost transferat de la Schalke 04 din Bundesliga, a revenit la Sevilla în septembrie 2020, după șase ani petrecuți la Barcelona.

Anul trecut, el a ajutat Sevilla să câștige al șaptelea titlu de Europa League, un record, după ce a câștigat primul său titlu în 2013-2014, în timpul primei sale experiențe la club.

Rakitic, până acum vicecapitan al echipei, a devenit străinul cu cele mai multe meciuri oficiale din istoria Sevillei și singurul care a depășit 300 de meciuri cu clubul (323).

În perioada petrecută la Barcelona, Rakitic a câștigat Liga Campionilor în 2014-15, urmată de Supercupă și o Cupă Mondială a cluburilor. De asemenea, a fost de patru ori campion în LaLiga, de patru ori câștigător al Cupei Spaniei și a câștigat două Supercupe ale Spaniei.

Jucătorul de 35 de ani a strâns peste 100 de selecții pentru Croația între 2007-2019, ajutându-și țara să se claseze pe locul al doilea la Cupa Mondială din 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.