Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Olaru și Mihaela Buzărnescu au câștigat în fața perechii Georgina Garzia-Perez/Cornelia Emily Lister, cu scorul de 6-2, 6-4, calificându-se în sferturi

antena3.ro
tenis

Raluca Olaru și Mihaela Buzărnescu s-au calificat în semifinale la BRD Open. Perechea română a trecut, în sferturi, de Georgina Garcia-Perez (Spania)/ Cornelia Emily Lister (Suedia), scor 6-2; 6-4, informează Mediafax.

Olaru și Buzărnescu au trecut ușor de adversarele din sferturile competiție. În primul set au avut un procentaj foarte bun pe primul și al doilea serviciu, 60, respectiv 88%. Au reușit 2 break-uri și s-au impus cu 6-2.

Vezi și: Donald Trump este de părere că întâlnirea cu Vladimir Putin a fost un succes diplomatic și așteaptă viitorul summit

În al doilea set, sportivele noastre și-au creat 6 mingi de break, dar au reușit să concretizeze una singură și au încheiat cu 6-4.

În semifinale, Buzărnescu și Olaru vor juca împotriva învingătoarelor dintre Irina Bara (România)/ Nicola Geuer (Germania), favorite 3, și Danka Kovinic (Muntenegru)/ Maryna Zanevska (Belgia).

Mihaela Buzărnescu este calificată și în sferturile probei de simplu de la București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.