Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Olaru: Vom trage cu dinții pentru a câștiga trofeul la BRD Bucharest Open

begu, olaru

Raluca Olaru a declarat, joi, că împreună că cu Irina Begu "va trage cu dinții" pentru a câștiga trofeul în proba de dublu a turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale în valoare de 226.750 dolari.

"Anul acesta mă simt cel mai bine la București, mă bucur de atmosferă, de faptul că sunt acasă și că joc alături de Irina (n.r. — Irina Begu). Sperăm să luăm trofeul, spre asta tindem. Dar fiecare meci este important, iar deocamdată ne concentrăm pe următorul. Fanilor români le promitem că ne vom da toată silința și vom lupta pentru fiecare punct până la capăt. Vom trage cu dinții de acest trofeu. Ar fi un lucru extraordinar să câștigăm aici. Ar însemna foarte mult pentru mine să câștig și alături de o româncă un turneu, chiar la București. Noi luăm fiecare pas în parte pentru că așa avem cele mai mari șanse să ajungem în finală și să câștigăm", a spus Olaru, care a oferit, joi, autografe copiilor la Arenele BNR, scrie agerpres.ro.

Numărul 44 în clasamentul de dublu WTA, Olaru a menționat că își dorește să facă pereche în continuare cu Irina Begu. "Dacă luăm trofeul aici nu va influența cu nimic faptul că mă înțeleg bine cu Irina. Am avut până acum rezultate bune împreună și cred că vom juca oricum mai des împreună. Asta și în funcție de programul ei, de turneele de simplu, de felul în care ea vrea să împace lucrurile acestea. Un câștig aici ar fi un bonus, nu un impediment", a adăugat ea.

Perechea română formată din Irina Begu și Raluca Olaru și-a asigurat, miercuri, participarea în semifinalele probei de dublu la BRD Bucharest Open în urma victoriei obținute în două seturi, 6-0, 6-2, în fața cuplului Jessica Moore (Australia)/Prarthana Thombare (India).

Favoritele numărul 1 la câștigarea turneului au avut nevoie de doar 59 de minute pentru a accede în semifinale, acolo unde vor întâlni învingătoarea din partida Jaqueline Cristian (România)/Cristina Dinu (România) — Katarzyna Piter (Polonia)/Marina Zanevska (Belgia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.