Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Prună SPULBERĂ discursul PNL pe tema pensiilor speciale: 'Că așa se face statul de drept: cu justiția cu capul spart. Ne luăm numai de magistrați'

luju.ro
raluca pruna

Fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, critică discursul senatorului PNL, Virgil Guran, despre pensiile speciale. Prună se arată deranjată de faptul că reprezentantul PNL omite în discursul său Armata și angajații de la Interne. „Strategic cum ar veni, sa nu se sperie siguranța naționala ca de ea nu ne atingem. Numai de magistrați, ca așa se face statul de drept cu justiția cu capul spart și siguranța naționala asigurata ca facem reforma, dar la ea nu umblam”, arată fostul ministru al Justiției.

Citește și: E război total! Un deputat USR din Cluj explică de ce Rareș Bogdan și Emil Boc îl atacă pe Vlad Voiculescu: 'E un război cu structuri de tip mafiot'

„Am fost stupefiata aseară sa văd cum se lăfăia senatorul PNL Virgil Guran pe un post de televiziune. Ca un tata iubitor de patrie și sfătos cu toți copiii ne explica ritos cum e cu pensiile speciale și marea comisie din Parlament. Problema pensiilor e foarte serioasă și trebuie tratată foarte serios. Și profesionist dacă mai e posibil după ce clasa noastră politica a făcut un ghem de încurcături care nu poate fi descurcat usor.

Guran face pe moralistul de serviciu al PNL, dar nu uita sa transmită clar mesajul ca atunci când vorbim de pensii speciale nu discutam de armata și interne care au pensii de serviciu plătite din bugetele ministerelor cu pricina. Strategic cum ar veni, sa nu se sperie siguranța naționala ca de ea nu ne atingem. Numai de magistrați, ca așa se face statul de drept cu justiția cu capul spart și siguranța naționala asigurata ca facem reforma, dar la ea nu umblam.

Întâi ca problema pensiilor speciale/de serviciu nu este una de hermeneutica. Nu îmi este clar așadar ce vrea PNL sa transmită prin Guran. Nu ma interesează cum denumesc o pensie care nu rezulta din contributivitate sau din considerente strategice pentru o țara. Ma interesează principiul și vreau sa aud explicații de la unul mai credibil ca Guran.

De aceea întreb și eu PNL așa ca privitor de pe margine, e normal ca purtătorul vostru de cuvânt in materia asta serioasă și in orice materie sa fie senatorul Guran? Pentru cine vrea sa știe, vedeți mai jos cum poți scapa de acuzații de evaziune fiscală prin internare la Voila exact cât sa se prescrie faptele. Extraordinarul destin medical de după este de notat. Nu e puțin ca de la Voila, curat prin prescriere, sa sari in Senat și sa conduci grupul PNL”, a spus Raluca Prună, pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Se poate 'sări' rândul la vaccinare: o dovedește un primar din România. Felix Borcean s-a vaccinat împotriva COVID-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.