Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan ar intra în cursa pentru șefia PNL

facebook.com/pg/RalucaTurcan
Raluca Turcan

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat că, dacă oameni din partid şi-ar dori ca ea să candideze la preşedinţia formaţiunii, nu ar putea să nu ia în calcul acest lucru, dar a explicat că "nu şi-a pus problema" să fie preşedinte al liberalilor. Dacă ar decide ferm să intra în cursă, atunci ar fi al IV-lea candidat după Ludovic Orban, Cătălin Predoiu și Cristian Bușoi.

Întrebată vineri, la Adevărul live, dacă va candida în cazul în care i se va cere, Turcan a răspuns: "Nu aş putea să nu iau în calcul lucrul acesta, dacă oameni din partid şi-ar dori ca o persoană ca mine să fie preşedintele partidului. Dar în momentul de faţă, la analizele pe care le-am făcut, cred că oarecum opţiunile sunt aşezate şi ar merge către una sau altă persoană care şi-a asumat candidatura. (...) O candidatură la preşedinţia partidului nu este despre o persoană, despre un orgoliu personal sau despre voinţa celui care vrea să candideze. O candidatură presupune mai mulţi oameni care să îşi dorească să meargă în aceeaşi direcţie".

Citește și: Tăriceanu nu se oprește aici: Unul dintre cei dați afară din ALDE anunță NOI EXCLUDERI

Liderul interimar al PNL a precizat că în partid sunt mulţi oameni care ar vrea să meargă în direcţia impusă de ea.

"Sunt foarte mulţi oameni, dar avem deja candidaţi la preşedinţia PNL şi foarte mulţi sunt tentaţi să privească la aceste opţiuni la care s-au gândit dinainte. Eu nu mi-am pus problema să fiu preşedinte al PNL. Mi-am văzut de treaba pe care am avut-o, faţă de ceea ce m-am angajat în faţa oamenilor. (...) Îmi doresc să am un cuvânt de spus în decizia politică a PNL la nivel naţional. În acelaşi timp, aş vrea ca orice prezenţă a mea sau candidatură a mea să aibă în spate suportul cetăţenilor care te împing să faci lucrul acesta. Nu pot să vin şi să vorbesc despre candidatura la preşedinţia PNL ca şi când e doar opţiunea mea", a adăugat Turcan, conform Agerpres.

Ea a spus că îşi asumă "să nu fie simpatică pentru unii sau pentru alţii" şi să nu accepte "compromisuri pentru PNL".

"Dacă cineva va avea dorinţa să fie în echipă cu mine foarte bine. Dacă nu, am suficienţi oameni valoroşi în jurul meu cu care să pot să militez pentru o linie dreaptă pentru PNL. Nu sunt un om comod. Absolut deloc. Îmi asum să nu fiu simpatică pentru unii sau pentru alţii şi să nu accept compromisuri pentru PNL care să ne diferenţieze de PSD", a punctat Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.