Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Un șir de atacuri de tip interlop, șantaj și amenințări la adresa oficialilor statului român

facebook/ Raluca Turcan
Raluca Turcan

Parlamentarul liberal Raluca Turcan lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, acuzându-l pe liderul PSD că este interesat să scape de dosarele penale. Turcan face apel la instituțiile din România să nu se lase intimidate.

"Instituțiile independente din România să nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea!

Discursul public al Președintelui Camerei Deputaților a devenit un șir de atacuri de tip interlop, șantaj și amenințări la adresa oficialilor statului român. Liviu Dragnea este un om dominat de frică, pe care l-a copleșit gravitatea propriilor fapte. Panica îl face să se comporte agresiv și haotic, nu se dă în lături de la nimic pentru a-și apăra pielea. Ieri, a fost rândul ministrului Toader să intre sub focul artileriei lui Dragnea, care a recunoscut deschis că aștepta de la ministrul justiției niște OUG-uri care nu au mai venit! Cine urmează pe lista lui Dragnea? Judecătorii Curții Constituționale, care au pe masă o sesizare de neconstituționalitate depusă de PNL și un dosar de care Dragnea e direct interesat? Ori poate judecătorii ÎCCJ, care îl așteaptă la audieri pe 15 aprilie?

Citeste si Primar PSD, către un ministru: Stați cu codurile astea și nu le aprobă. Spuneți într-un mesaj domnului Dragnea să aibă curaj să le dea într-o seară pe toate

Infractorii nu pot face legea în România! Dacă acum, când este încă vulnerabil, șeful PSD își permite să cheme la ordin toate instituțiile țării, ce se va întâmpla dacă i se va albi dosarul? Evident, nimic nu va mai sta in calea dictaturii lui Liviu Dragnea, iar România nu va mai putea sta în același rând cu celelalte țări europene!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.