Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan comentează gestul foştilor parlamentari care au contestat în instanţă eliminarea pensiilor speciale: 'Mi se pare ruşinos'

realitatea.net
Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a catalogat drept ruşinos gestul foştilor parlamentari, inclusiv a celor care provin din PNL, de a contesta în instanţă decizia anulării pensiilor speciale, anunță news.ro.

Prezentă, joi, la Brăila, Raluca Turcan, a declarat că atitudinea foştilor parlamentari care au contestat decizia de a le fi suspendate pensiile speciale, dând în judecată secretariatele generale ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, este una ruşinoasă.

"Faptul că au fost anulate indemnizaţiile speciale e o dovada de voinţă politică a actualei majorităţi parlamentare. Declaraţii aţi mai avut până acum dar vot concret nu. Aşadar, voinţă a existat, comportamentul celor care au contestat această decizie mi se pare ruşinos", a declarat Turcan.

Întrebată de jurnalişti dacă parte dintre aceşti foşti parlamentari care fac demersuri pentru a reintra în posesia pensiilor speciale sunt săraci, Turcan a declarat: "Numai săraci nu sunt".

G4Media a relatat recent că 122 de foşti senatori şi deputaţi au contestat în instanţă decizia de eliminare a pensiilor speciale.

În perioada 13-14 aprilie, 20 de instanţe din ţară au înregistrat procese prin care foşti deputaţi şi senatori cer să primească, din nou, pensii speciale.

Cei mai mulţi reclamanţi se află în Prahova (16) şi Iaşi (15), topul fiind completat de Galaţi (9), Argeş şi Călăraşi (8), Sibiu, Vâlcea, Bistriţa-Năsăud şi Gorj (7), Neamţ, Brăila, Bacău şi Teleorman (5), Mehedinţi, Buzău şi Arad (4), Covasna (3), Bucureşti, Giurgiu, şi Constanţa (1).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.