Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, despre modificările la Codul Penal: 'Ordonanța 13 este resuscitată de comisia Iordache zi și noapte!'

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Raluca Turcan, liderul deputaţilor PNL, condamnă în termeni duri modificările adoptate luni, 2 iulie, de Comisia Iordache. Turcan susţine că, pentru a-l salva pe Dragnea, majoritatea PSD-ALDE a dat liber la furat din banii publici.

Vezi şi: Daună totală pentru DNA! Adevărata miză a modificării definiţiei abuzului în serviciu

"Cu cât trece timpul, cu atât mai mult ne putem convinge că OUG 13 a fost un obiectiv asumat de majoritatea PSD-ALDE. Pentru a-l salva pe Dragnea de pușcărie, parlamentarii puterii dau liber la furat din banii publici. Se dă liber la furat pentru partid și pentru terți dacă modificările făcute de comisia Iordache vor trece și CCR nu va interveni. De astăzi este dezincriminat abuzul în serviciu dacă este săvârșit pentru alții!!

Funcționarii publici sau conducătorii de instituții nu vor mai răspunde pentru abuz și furt dacă faptele au fost făcute în beneficiul altor persoane.

În plus, faptele se prescriu mult mai repede. Este clar că cei care au făcut abuzuri în serviciu vor să șteargă urmele și să îmblânzească sancțiunile pentru complici și pentru cei care încă au scăpat nepedepsiți.

Confiscarea extinsă nu va mai exista în cazul infracțiunilor spălării de bani și constituirii de grup infracțional organizat.

Încă nu a fost dat votul final pe Codul Penal dar 2 iulie rămâne ziua în care Comisia Iordache s-a transformat în turnesolul pentru albirea dosarului lui Dragnea, precum și pentru dosarele altor potențați ai PSD și ALDE.

Din păcate, de data aceasta, parlamentarii PSD-ALDE nu vor sta în bănci fără să voteze, nici cei de la UDMR cred că nu vor părăsi sala. Vor vota pentru a arunca România pe mâna infractorilor!", scrie Raluca Turcan pe Facebook.

Turcan anunţă că PNL va contesta această lege la Curtea Constituțională și "va face toate demersurile pentru a stopa legiferarea în interesul fărădelegii".

Vezi şi: Semnal de ALARMĂ al oamenilor de știință: O substanță folosită zilnic crește rezistența la antibiotice .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.