Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, după depunerea la BEJ a candidaturii: Sibiul e cel mai bun partener al preşedintelui Iohannis

Facebook
raluca turcan

Vicepremierul Raluca Turcan, lider judeţean al PNL, şi-a depus miercuri, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), candidatura pentru un nou mandat de deputat, alături de ceilalţi candidaţi liberali, prilej cu care a declarat că "Sibiul este cel mai bun partener al preşedintelui Klaus Iohannis".

Raluca Turcan se află în fruntea listei de candidaţi PNL Sibiu pentru Camera Deputaţilor, iar senatorul Nicolae Neagu conduce în fruntea listei pentru Senat.

"Am depus astăzi la Biroul Electoral Judeţean listele de candidaturi ale PNL Sibiu. (...) Sibiul este cel mai bun partener al preşedintelui Klaus Iohannis şi de aici, de la Sibiu, spunem tuturor că 6 decembrie este şansa ca România să aibă în continuare un Guvern în slujba intereselor naţionale şi nu în slujba unor partide. 6 decembrie este şansa ca şantierele de autostrăzi deblocate să continue, ca economia să funcţioneze, ca lupta împotriva pandemiei să se poarte cu responsabilitate şi şansa ca Justiţia română să fie independentă", a spus Raluca Turcan.

Citește și: Codrin Ștefănescu, atac dur la Marcel Ciolacu: ‘I-a ras pe toți!’

Turcan i-a îndemnat pe sibieni să voteze candidaţii PNL la alegerile parlamentare, care vor susţine după ce vor fi aleşi construirea unui nou spital judeţean, a unei noi şosele de centură în partea de sud a municipiului Sibiu, precum şi a centurii municipiului Mediaş.

"Viitorii noştri parlamentari ştiu că proiectele asumate de judeţul Sibiu, de preşedinta Daniela Cîmpean, sunt de un asemenea nivel încât parteneriatul cu autorităţile naţionale este esenţial. Am demonstrat deja cum vedem noi această colaborare - am făcut-o în cazul noului spital judeţean, al centurii Sud, în cazul centurii Mediaş. Pentru finalizarea tuturor acestora, dar şi pentru susţinerea altor proiecte de anvergură este nevoie de un Guvern responsabil, iar pentru un Guvern responsabil este nevoie de o majoritate parlamentară care să-şi înţeleagă menirea. Candidaţii noştri vor fi aceia care vor asigura prin susţinere legislativă proiectele autorităţilor locale, proiectele Sibiului, şi care vor asigura stabilitate unui Guvern al României care crede în dezvoltare locală reală", a mai precizat Raluca Turcan.

Citește și: Ludovic Orban, reacție despre faptul că Traian Berbeceanu nu este înalt funcționar public: ‘Rezervorul de înalți funcționari publici este foarte restrâns’

Prim-vicepreşedintele liberal este prima pe lista de candidaţi ai PNL Sibiu pentru Camera Deputaţilor, urmată fiind de viceprimarul municipiului Mediaş, Christine Thellmann, deputatul şi fostul preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Sibiu, Constantin Şovăială, fostul viceprimar al municipiului Sibiu, Răzvan Pop, Cornel Macarie şi Otilia Man. Lista de candidaţi PNL Sibiu pentru Senat îl are în frunte pe senatorul Nicolae Neagu, urmat de consilierii judeţeni Vlad Vasiu şi Marcela Răulea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.