Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: PNL preferă dezbateri cu alegătorii, nu cu candidaţii altor partide

Facebook
Raluca Turcan

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Sibiu a PNL, Raluca Turcan, preferă dezbateri ale candidaţilor liberali cu alegătorii, nu cu contracandidaţii, anunță AGERPRES.

"Eu cred cu tărie în dezbaterea continuă cu oamenii. Şi în cazul nostru, cu sibienii. Şi cred că modul în care Daniela Cîmpean a condus Consiliul Judeţean într-un dialog permanent cu sibienii, o aduc în poziţia de a fi cunoscută atât ca persoană, cât şi ca proiecte pe care le propune pentru judeţul Sibiu. Modul în care colegul meu, Adrian Bibu, şi-a construit platforma politică şi administrativă, în urma mesajelor primite de la sibieni, iarăşi îl aduc în situaţia de a fi un candidat deja cunoscut şi apropiat de sibieni. Aşadar nu ştiu câtă forţă capătă sau poate să aibă o dezbatere între candidaţi, pot însă să garantez forţa dezbaterii cu oamenii, la firul ierbii, în fiecare scară de bloc, este una impresionantă şi aceasta este varianta pe care PNL a ales-o din prima zi în care a început să facă politică, aici în judeţul Sibiu. Practic, prima zi de campanie pentru noi a fost prima zi de mandat", a declarat sâmbătă Raluca Turcan, în timpul unei conferinţe de presă.

Citește și: CURAJ NEBUN Un polițist DEMASCĂ șirul complicităților dintre șeful Poliției, șeful Poliției Capitalei și Duduieni: DE CE au 'greșit' mascații adresa

Raluca Turcan a fost prezentă, sâmbătă, la sediul Biroului Electoral Judeţean Sibiu, alături de candidaţii PNL pentru Consiliul Judeţean (CJ) şi Primăria Municipiului Sibiu.

Preşedintele CJ Sibiu, Daniela Câmpean, este candidatul PNL pentru al doilea mandat. Consilierul municipal Adrian Bibu, director al Sălii Sporturilor "Transilvania" din Sibiu, este candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu.

Consilierul judeţean Cătălin Stanciu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, le-a propus public candidaţilor de la celelalte partide, să participe la o dezbatere electorală care să fie organizată de către Universitatea "Lucian Blaga" din oraş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.