Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: 'România are un potențial enorm și nu merită irosit!'

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Liberalul Raluca Turcan scrie, pe pagina sa de Facebook , un mesaj cu ocazia împlinirii a 29 de ani de reînființarea Partidului National Liberal:

''În ziua de 15 ianuarie 1990, astăzi și ziua culturii naționale, prin Decizia Civilă nr. 4 a Tribunalului Municipiului București s-a reînființat Partidul Național Liberal. Să nu uităm faptul că spiritul liberal nu a fost sugrumat nici măcar de dictatura comunistă. În anii de după Revoluție, PNL a recăpătat forța necesară de a reconstrui pe temeliile lăsate de înaintașii noștri un stat cu instituții democratice care să funcționeze în interesul public, al cetățeanului de rând, un stat european.

În istorie, Partidul Național Liberal a fost partidul care a contribuit la formarea statului modern și unitar, a crezut în UNIREA tuturor provinciilor și de peste 100 de ani românii sunt uniți sub același imn, steag și valori.

Citește și: Guvernul este așteptat să sesizeze CCR, după refuzul președintelui de a numi cei doi miniștrii

Astăzi, PNL este un partid care se bucură de respect și încredere, în România și în întreaga Europă. Prin politicile ultimilor ani s-a conturat tot mai mult ca formațiunea care poate asigura un nivel de trai mai bun, durabil, pentru fiecare român în parte. Partidul Național Liberal a demonstrat în ultimii ani că valori precum libertatea, corectitudinea, meritocrația sunt mai valoroase decât interesul politic meschin.

Cred cu tărie că, prin realism, modestie, implicare, multă muncă și oameni bine intenționați vom putea da încredere celor peste 5 milioane de români plecați în alte țări că și în România se poate câștiga la fel de bine ca în afară, că România poate și merita sa redevină ”acasă”. România are un potențial enorm și nu merită irosit!

La Mulți Ani, #PNL!

La Mulți Ani, #România democratică!

La Mulți Ani pentru o Românie care să pună preț pe #educație și #cultură!'', a scris Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.