Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcanu: O țeapă a PSD-ALDE nu vine niciodată singură, OUG Vîlcov-Dragnea-Dăncilă condamnă și educația la subfinanțare

Raluca Turcan

"O țeapă a PSD-ALDE nu vine niciodată singură. După ce au fost introduse noi taxe care vor face investitorii să plece și să ajungem la un blocaj economic, OUG Vîlcov-Dragnea-Dăncilă condamnă și educația la subfinanțare", dezvaluie Raluca Turcan pe pagina de Facebook.

Citește și: ALERTĂ Plan ROȘU de intervenție: Un tren a deraiat. Zeci de călători, în pericol

"În perioada 2019-2021 nu se vor aloca cei 6% din PIB promiși în toate campaniile electorale, garantați prin toate protocoalele semnate de guvern cu sindicatele și bine fixați în Legea Educației Naționale la articolul 8. Toate promisiunile se amână!

Din păcate, educația copiilor nu poate fi amânată la nesfârșit. Școlile nu pot rămâne cu dotările de acum 40-50 de ani. Profesorii trebuie pregătiți la nivelul secolului XXI și motivați să devină adevărate modele pentru elevi.

O educație subfinanțată înseamnă un viitor furat copiilor noștri! Să tai bani de la educație este un atentat la siguranța României.

#PNL va susține un amendament la Legea Bugetului de stat prin care statul să fie obligat să aloce 5% din PIB pentru Educație și Cercetare", a continuat Raluca Turcan pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.