Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Priviți această imagine!

Dorelian Bellu / Facebook
raluca turcan

"O imagine face cât o mie de cuvinte" este una dintre cele mai vechi, dar și adevărate vorbe spuse vreodată. La finalul lunii trecute, șapte oameni politici, în frunte cu ministrul Raluca Turcan, au tăiat o panglică la inaugurarea unui centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din Delta Dunării. Proiectul reprezenta o premieră pentru România. Însă, după mai bine de trei săptămâni, pontonul s-a scufundat.

REACȚIA RALUCĂI TURCAN

El nu este scufundat. Unde a fost ancorat în zona respectivă apele Dunării erau crescute. În momentul în care s-au tras apele el s-a bandat puțin, dar nu s-a răsturnat sau a luat apă. Domnul primar a vorbit acum la Consiliul Județean să vină o navă specializată să îl poată îndrepta. Nu are nicio problemă”, a declarat secretarul comunei Mahmudia pentru presa locală.

Inaugurarea centrului a avut loc pe 22 septembrie la Mahmudia, în judeţul Tulcea. Proiectul a fost implementat de o asociaţie în parteneriat cu companii private şi autorităţi locale.

În imaginile postate pe rețelele de socializare, ministrul Muncii taie panglica alături de alte șase persoane, printre care președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, prefectul județului, Nicolae Topoleanu, sau primarul localității Mahmudia.

Fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui comentează în termeni duri situația: „Cam așa se întâmplă la stat. Niciun interes să fie bine folosiți banii contribuabililor. Niciun stimulent să iasă investiția bine. Doar interesul de a fi văzut tăind panglica. Și da, sunt efectiv 7 politicieni care se înghesuie să o taie”.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.