Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Râmnicu Vâlcea are un nou primar

primarie

Consilierii municipali PNL din Râmnicu Vâlcea au reusit joi sa-l schimbe pe primarul interimar social-democrat Ion Gigi Matei cu viceprimarul liberal Eduard Vârlan, dupa ce anterior în timpul zilei au preluat majoritatea în Consiliul Local.

Noul primar interimar a fost desemnat cu un numar de 14 voturi din cei 23 de consilieri municipali.

'Îmi doresc ca lucrurile sa se schimbe în bine în acest municipiu, nu este un mandat usor în acest ultim an care a mai ramas pâna la alegerile locale, situatia ar fi putut fi rezolvata mai demult fara tensiuni daca la Râmnicu Vâlcea s-ar fi organizat alegeri partiale', a declarat, pentru AGERPRES, noul primar interimar Eduard Vârlan.

Consiliul Local Râmnicu Vâlcea a avut joi doua sedinte tensionate. Prima, cea ordinara, a fost suspendata prin boicotul consilierilor PSD dupa ce presedintele de sedinta a fost revocat din functie. Cea de-a doua sedinta extraordinara a fost convocata de noua majoritate constituita joi în jurul PNL, fiind decisa schimbarea primarului interimar.

Ion Gigi Matei (PSD) a detinut de un an functia de primar interimar al Râmnicului, dupa ce fostul edil ales în 2012, Emilian Frâncu, a fost arestat si condamnat pentru fapte de coruptie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.