Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels: 'Administrația Prezidențială e mult prea extinsă. Nu cred că e nevoie de toți funcționarii'

Ramona Ioana Bruynseels a declarat, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că Administrația Prezidențială e prea extinsă și nu toți funcționarii de acolo sunt necesari. Ea a precizat că sunt importanți consilierii prezidențiali, însă aceștia nu trebuie să devină „o camarilă” în jurul președintelui, anunță MEDIAFAX.

Citește și: E oficial- Vom avea parte de mai multe zile libere

„Mi se pare că Administrația Prezidențială este mult prea extinsă. Nu cred că e nevoie de toți funcționarii din Administrație. Hai să ne uităm la echipele de consilieri pe care și le-au ales președinții noștri. Poate nu întotdeauna au fost cele mai fericite. Bineînțeles că am o echipă”, a afirmat Ramona Ioana Bruynseels, joi seara la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Candidatul Partidului Puterii Umaniste (PPU) la alegerile prezidențiale din luna noiembrie a adăugatcă sunt importanți consilierii prezidențiali, însă aceștia, la fel ca șeful statului ar trebui să interacționeze mai mult cu cetățenii.

„Consilierii sunt foarte importanți, pentru că nu ai cum să cunoști toate domeniile și să înțelege toate tehnicalitățile și să iei decizii bineînțeles că ai nevoie de oameni pregătiți lângă tine. Dar liderii politici nu trebuie să facă greșeala să se înconjoare de 15-16 consilieri, aceia devin camarila din jurul lui, nimeni nu mai are acces la el și atunci începe moartea liderului. Trebuie să ai peste tot oameni cu care să vorbești, cu care să confrunți opiniile lor. Președintele trebuie să fie mult mai mult printre oameni. Nu poți să reprezinți oamenii cu adevărat dacă te închizi în spatele zidurilor Cotroceni. Trebuie să poți reveni printre ei și ei să te primească cu brațele deschise”, a explicat Bruynseels.

Citește și: Pensiile și salariile sunt vizate- Măsurile propuse de noul Guvern

Ea a mai spus că se vede un președinte care se va consulta cu oamenii, va participa la emisiuni televizate, iar consilierii prezidențiale vor fi deschiși și vor comunica mesajele șefului statului.

„Ar trebui să iasă mai des consilierii în spațiul public pentru că ei sunt mesagerii președintelui și e foarte important să comunice. Eu mă văd ca președinte bătând televizunile, radiourile, fiind încojurată de oameni și totodată consilierii mei să fie prezenți în cât mai multe locuri”, a conchis candidatul PPU la prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.