Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels, apel către politicieni: Gândiți-vă la misiunea voastră principală, interesele oamenilor și ale țării

Ramona Ioana Bruynseels afirmă că e mai bine pentru România să aibă un guvern așa cum este propunerea pentru Executivul Orban, decât deloc, chiar dacă sunt multe aspecte care ar putea fi criticate la propunerea de guvern a PNL.

”Chiar dacă ar putea fi criticate multe aspecte legate de această propunere de guvern, eu mi-aș dori să treacă. Dar nu îmi fac prea multe speranțe, pentru că nu cred în responsabilitatea partidelor din Parlament. În aceste momente când ar trebui să primeze interesul oamenilor ei nu fac altceva decât să încerce să adune cât mai multe voturi în campanie, nu știu cum să facă să își împartă puterea, să nu își piardă fotoliile confortabile, sacrificând astfel interesele țării” a afirmat Ramona Ioana Bruynseels la RFI.

 

Candidatul umaniștilor la prezidențiale a făcut un apel la responsabilitate din partea politicienilor, cerându-le acestora să își amintească adevărata lor misiune. ”Îi îndemn pe politicienii actuali să se gândească la ceea ce ar trebui să fie misiunea lor principală: interesul oamenilor, interesul acestei țări, o viață mai bună pentru toți. Nu poți avea o viață mai bună când este haos, când moneda națională este sub presiune, când investitorii străini se uită la România și fac un pas înapoi. Cu toții suferim, în final” a punctat Ramona Ioana Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.